fbpx
3246 akaun percuma
 telah habis ditebus

#savebusiness #savejob #senangpayfreesignup

Berita baik bagi semua pemilik perniagaan! Sempena inisiatif Belanjawan 2021, dapatkan akaun senangPay secara percuma selama setahun bagi pakej yang terpilih!

Kelayakan Kempen

  1. 3246 akaun percuma untuk ditebus selama 6 bulan bermula 1 Julai 2021 sehingga 31 Disember 2021. Yuran tahunan percuma bagi tahun pertama adalah terpakai bagi semua pakej senangPay kecuali Special Package.
  2. Terbuka bagi semua pemilik perniagaan mikro, kecil dan sederhana (MSME) berdaftar dengan SSM dengan / tanpa payment gateway sedia ada.
  3. Kelulusan adalah tertakluk kepada Terma dan Syarat senangPay/bank.

Bagaimana untuk menebus?

  1. Baca lanjut cara mendaftar sebagai peniaga senangPay.
  2. Daftar dengan sebarang pakej menggunakan kod promosi SENANGPAYFREESIGNUP.
  3. Anda boleh mula menjual!

Soalan Lazim

Baca lanjut mengenai promosi

Kempen ini merupakan inisiatif untuk Belanjawan 2021 oleh Kementerian Kewangan Malaysia bagi membantu merangsang ekonomi tempatan melalui perniagaan.

Sila hubungi pasukan sokongan kami di [email protected]

Sekiranya perniagaan anda dijalankan di media sosial atau aplikasi chat atas talian, anda boleh mendaftar bagi pakej Basic atau Advance kami. Anda boleh menggunakan  Product Collection Form atau Payment Form untuk menerima pembayaran atas talian. Laman web adalah tidak wajib. Tetapi sekiranya anda mendaftar stripe packages, laman web e-commerce adalah wajib.

Kami akan menghubungi anda sekiranya isu ini terjadi dan anda mungkin ditawarkan untuk bertukar ke pakej Stripe yang ditawarkan, atau permohonan anda akan dibatalkan.

Semua entiti berdaftar dibawah SSM.

Untuk menebus akaun percuma, masukkan kod promosi SENANGPAYFREESIGNUP semasa pendaftaran. Sila ambil perhatian bahawa kelulusan akaun adalah tertakluk kepada  Terma dan Syarat senangPay / bank.

Promosi ini akan bermula dari 1 Julai 2021 dan akan tamat pada 31 Disember 2021 atau bila slot telah habis ditebus (yang mana terdahulu).

Sekiranya pendaftaran anda jatuh pada tarikh promosi dan anda tidak menggunakan kod promosi untuk menebus akaun percuma, sila hubungi pasukan sokongan kami di [email protected] 

Anda tidak dibenarkan untuk membatalkan akaun anda pada tahun pertama sekiranya anda telah mendaftar dengan promosi ini.

Anda boleh menggunakan fungsi pembayaran FPX dan e-wallet (Touch ‘n’ Go dan Boost) seawal 3 hari dari tarikh anda melengkapkan dokumen sokongan anda . Fungsi pembayaran kad kredit/debit dan Grab e-Wallet adalah tertakluk kepada kelulusan bank dan pembekal.

Akaun peniaga senangPay anda akan diberikan percuma selama setahun (365 hari) dari tarikh anda mendaftar. Yuran pembaharuan adalah tertakluk kepada pakej yang dipilih ketika pendaftaran. Sila ambil perhatian bahawa caj transaksi masih terguna pakai  bagi setiap transaksi pembayaran ke akaun anda. Rujuk caj transaksi  disini.
Ya. Bagi pendaftaran pakej Basic dan Advance dibawah promosi ini, komisen yang akan diterima oleh affiliate adalah sebanyak 15%. Bagi pendaftaran pakej Special bukan dibawah promosi ini, nilai yang akan anda terima adalah seperti biasa, 30%.

Sebuah inisiatif Kerajaan Malaysia

Dipacu oleh

Dengan kerjasama

© 2021 senangPay. Kempen dipacu oleh MDEC. Sebuah inisiatif Belanjawan 2021, Kementerian Kewangan Malaysia