Dashboard

Dengan dashboard senangPay, lihat laporan jualan bulanan, butiran transaksi, jana laporan dan banyak lagi.

Aplikasi pengurusan semua dalam satu

Jejak pembayaran dan butiran pesanan semua dari satu aplikasi. Apabila anda menerima pesanan, klik untuk maklumat lanjut bagi melihat butiran pembeli, butiran penghantaran, status pembayaran, butiran pesanan dan banyak lagi.

Antaramuka ringkas untuk ringkasan transaksi sekali pandang

Aplikasi pengurusan transaksi mudah yang memfokuskan pada kebolehupayaan menyelesaikan sesuatu perkara dengan mudah. Ia membawakan semua rekod transaksi dan ringkasan keuntungan dalam satu tempat dengan antaramuka yang kemas.

Jana laporan mengikut kemudahan anda

senangPay menawarkan fungsi janaan laporan yang tersedia untuk peniaga pada menu 'Report' di dashboard. Tujuan fungsi ini adalah untuk mengeluarkan data transaksi supaya anda boleh merekod dan melihat keseluruhan senarai transaksi dengan lebih mudah.

Cipta produk

Cipta Payment Form untuk produk anda terus dari dashboard. Dapatkan kesemua senarai URL Payment Form anda dalam satu halaman untuk memudahkan proses perkongsian pautan kepada pelanggan.

Jejak rekod settlement

Setiap settlement yang dikreditkan kepada anda oleh senangPay akan direkodkan di dashboard bersama dengan amaun settlement, jumlah MDR (caj transaksi) untuk tempoh semasa, tarikh settlement, tarikh tempoh pemotongan settlement dan bukti pembayaran untuk rujukan dan kemudahan anda.

Terokai senangGuide untuk lebih lanjut

Pelajari tentang dashboard dengan membaca lanjut di senangGuide atau hantarkan persoalan anda ke [email protected]

Hubungi kami

Untuk sebarang pertanyaan, emailkan ke [email protected] atau hubungi pasukan sokongan kami untuk bantuan.