Sertai program affiliate senangPay sekarang, dapatkan komisyen dengan setiap langganan

Gunakan suara anda untuk memberi inspirasi kepada usahawan tempatan menjadi global (dan mendapat bayaran juga!)

Siapakah senangPay?

senangPay adalah Gerbang Pembayaran dalam talian oleh rakyat Malaysia for rakyat Malaysia. Kami berdaftar dengan Bank Negara dan menawarkan kadar yang berpatutan untuk peniaga dalam talian menerima kad kredit / debit dan pembayaran FPX melalui web dan media sosial mereka.

Nikmati komisyen sehingga RM450, untuk setiap pendaftaran yang berjaya.

"Pada masa ini, senangPay mempunyai 3 pakej iaitu; Starter (RM300), Advance (RM450) dan Special (RM1500). Untuk setiap pendaftaran yang berjaya menggunakan pautan affiliate anda, anda layak mendapat komisen seperti di bawah:

  • 30% (RM90) pada setiap pendaftaran pakej Starter yang berjaya
  • 30% (RM135) pada setiap pendaftaran pakej Advance yang berjaya
  • 30% (RM450) pada setiap pendaftaran pakej Special yang berjaya

Komisyen hanya akan dibayar kepada anda pada transaksi pertama dan ia akan jika menggunakan kod promosi dari senangPay. Read our guide to learn more.

Bagaimana untuk sertainya?

1. Daftar secara percuma

Daftar sebagai affiliate senangPay secara percuma. Baca panduan kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program affiliate kami.

2. Isikan borang

Isi borang permohonan affiliate dengan e-mel berdaftar anda. Baca dan bersetuju dengan terma & syarat kami untuk meneruskan. Kami akan memberitahu anda sebaik sahaja permohonan anda diluluskan.

3. Iklankan dan terima pendapatan sampingan

Selepas pautan affiliate anda diaktifkan, anda boleh mula beriklan dengan segera. Dapatkan pek banner anda untuk mula atau reka sendiri (hanya pastikan anda meletakkan logo kami). Semoga berjaya!

Mereka dengar suara anda, izinkan mereka mendengar kami juga!

Kami tahu anda menjaga audiens anda, dan anda mahukan yang terbaik untuk mereka. Kami mahukan yang terbaik untuk peniaga kami juga! Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau cadangan, jangan teragak-agak untuk memberitahu kami! Pasukan sokongan kami bersedia untuk semua soalan dan cadangan anda. Hantarkannya ke [email protected]

Sertai kami, dan beriklan untuk pendapatan sampingan

Mudah untuk menjana pendapatan. Isi borang dan kami akan menghubungi anda sekiranya anda berkelayakan. Sebaik sahaja anda berjaya, iklankan kami dan dapatkan orang untuk melanggan melalui pautan anda!