Cara jualan dengan

Platform eCommerce

Halaman ini merupakan ringkasan bagi platform ready-hosted eCommerce sahaja. Untuk self-hosted eCommerce, sila rujuk sini.

Penyelesaian eCommerce semua dalam satu. Mudahkan operasi harian perniagaan anda dalam satu tempat dengan akses kepada semua fungsi yang diperlukan oleh website eCommerce.

Akses perniagaan anda dengan mudah, dimana-mana. Automatikkan perniagaan dengan OnPay. Sekarang anda tidak perlu menghantar email, SMS dan follow-up secara manual lagi.

Jual dimana-mana secara mudah dengan SiteGiant 3-in-1 eCommerce Store. Dengan SiteGiant, di marketplace tempatan atau global, facebook dan website!

Mereka menyediakan semua fungsi yang diperlukan untuk membina online store. Katalog produk, akaun email, sistem laporan dan banyak lagi.

kedaiweb menyediakan semuanya dalam satu tempat. Jual produk, jejak kiraan inventori, pelanggan, ejen, penghantaran dan juga marketing boleh dilakukan.

Dapatkan laman web e-commerce lengkap dalam hanya 14 hari. Nikmati pengurusan penuh dari dashboard untuk mengira jualan, pesanan, pelanggan, inventori dan macam macam lagi.

eCommerce web boleh dilakukan tanpa kerumitan website

Sekiranya anda memerlukan pakej semua dalam satu, platform ready hosted eCommerce website adalah penyelesaiannya. Anda boleh membina laman web anda sendiri dan menggunakan fungsi yang tersedia. Penyelesaian ini paling tepat sekiranya anda tidak mahu risau tentang isu teknikal dalam pengendalian eCommerce store. Dan ia penyelesaian untuk anda yang mahukan alatan eCommerce sedia-guna terus!

Sekiranya anda mempunyai persoalan tentang platform eCommerce yang di-support oleh senangPay, emailkan persoalan anda ke [email protected] dan support team kami akan membantu.

Belum menjadi peniaga senangPay?