Terima Pembayaran Mail Order / Telephone Order

M.O.T.O (atau dikenali sebagai Mail Order / Telephone Order) adalah transaksi pembelian tanpa kad fizikal, dimana pemegang kad tidak berada di kawasan transaksi.

Butiran MOTO

  • Fungsi M.O.T.O dapat diaktifkan bagi peniaga yang memproses transaksi melalui panggilan telefon atau pesanan email jualan dan perniagaan.
  • Kehadiran pelanggan atau pemegang kad tidak diperlukan. Satu-satunya perkara yang diperlukan ialah kebenaran pelanggan.
  • Untuk mengelakkan risiko kemungkinan penipuan kad bank, peniaga perlu melaksanakan langkah pencegahan dan memeriksa dengan teliti maklumat yang disediakan.
  • senangPay menyediakan gerbang pembayaran yang selamat untuk platform MOTO Online kami bagi menangani urus niaga kad tidak hadir, termasuk pengesahan panggilan, pemprosesan pembayaran dan proses penyelesaian.

Ketahui lebih lanjut

Hubungi kami bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang MOTO

YEARLY PACKAGE

RM200/ tahun

Langgan dan terus mula berniaga, terima pembayaran Kad Kredit / Debit serta FPX Internet Banking. Harga dengan GST, RM212.00

ADVANCE PACKAGE

RM450/ tahun

Lebih fungsi kawalan untuk menerima pembayaran Kad Kredit / Debit serta FPX Internet Banking. Harga dengan GST, RM477.00

SPECIAL PACKAGE

RM1500/ tahun

Untuk merchant transaksi tinggi setiap bulan, kadar caj transaksi Kad Kredit / Debit serendah 1.55%. Harga dengan GST, RM1590.00

Perlukan maklumat lebih lanjut? Rujuk jadual terperinci tentang senangPay di sini atau hubungi kami

facetwitinsta

Hakcipta Terpelihara © 2015 senangPay.my