Tentang Kami

Senangpay.my dimiliki sepenuhnya oleh Simplepay Gateway Sdn. Bhd. Senangpay.my merupakan portal pembayaran yang menyediakan kemudahan penerimaan kad.

Simplepay Gateway Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada tahun 2015 dan mempunyai pejabat yang terletak di Shah Alam, Selangor.

Sepanjang beberapa tahun ini, Simplepay Gateway Sdn. Bhd. telah membantu peniaga untuk mengembangkan perniagaan mereka. Kami sedang berkembang dengan pesat. Perniagaan utama kami iaitu bahagian perkhidmatan pembayaran, menyediakan kemudahan bagi penerimaan pembayaran kad untuk peniaga menjual secara online melalui laman web, pesanan mel dan pesanan telefon (MOTO), penjualan secara face-to-face dan penyelesaian pembayaran e-mel.

senangPay Merchant Solutions adalah aplikasi gerbang pembayaran sehenti dan pemeroleh untuk peniaga yang memerlukan e-dagang dan keupayaan MOTO untuk Visa & MasterCard.

Kami adalah penyedia penyelesaian pembayaran tangkas dan fleksibel yang memahami bahawa pelanggan kami memerlukan pemproses yang selamat, stabil dan fleksibel dengan keupayaan pelaporan yang sangat baik. Pasukan kami mempunyai pengalaman perniagaan, pembayaran dan teknologi yang luas, memberi kami permulaan untuk memahami kemahuan dan keperluan peniaga, dan yang lebih penting, mengubahnya menjadi penyelesaian saudagar e-dagang yang berkesan.

senangPay Merchant Solutions adalah dinamik, sehenti, gerbang pembayaran dan pemeroleh yang didedikasikan untuk menyediakan peniaga dengan penyelesaian penerimaan pembayaran yang fleksibel termasuk keupayaan e-dagang dan Mail Order / Order Order (MOTO).

Kami memahami pelbagai keperluan perniagaan anda dan industri pembayaran. Kami membolehkan anda menerima pembayaran elektronik dengan selamat, di seluruh dunia.

Pasukan pakar industri pembayaran kami berpengalaman dengan pendekatan yang praktikal semasa bekerja dengan anda.

Kami menyediakan proses integrasi yang lancar melalui kaedah yang berbagai dengan masa pemulihan yang cepat bagi memastikan transaksi e-dagang dan MOTO anda lebih efisien dalam hanya beberapa hari.

Proses on-board kami adalah mudah dan lurus ke hadapan dan kami menyediakan laporan masa sebenar untuk semua aktiviti transaksi.

Strategi kami adalah untuk terus melebihi jangkaan pelanggan kami.

Kami menawarkan pakej yang komprehensif tanpa pelaburan dan penyelenggaraan yang mahal. Tawaran kami adalah mudah untuk dilaksanakan dengan kelebihan tambahan yang kami berikan Gerbang Pembayaran sebagai tambahan kepada akaun saudagar.

Platform mematuhi PCI DSS kami merangkumi satu set lengkap laporan untuk memastikan anda mempunyai semua MI yang anda perlukan pada urus niaga pelanggan anda. Kami menjaga risiko dan penipuan.

Hubungi Kami

Simplepay Gateway Sdn. Bhd. (1155742-H),
Unit K03-10-3A,
UOA Business Park,
No.1 Jalan Pengaturcara,
U1/51A, Seksyen U1,
40150 Shah Alam.

Kewangan & Am : 03-50312588
Teknikal & Sokongan : 03-50311264
Faks : 03-50312598
Emel : help@senangpay.my

Waktu Operasi Perkhidmatan Pelanggan:

9 pagi – 5 petang (Isnin – Jumaat)

www.simplepaygateway.my

Hakcipta Terpelihara © 2018 senangPay.my